Gingerbon Zázvorové bonbony 125 g
Kořen zázvoru je znám pro své léčivé účinky na mnoho nemocí v Číně a Indii již od starověku.
Používá se při nevolnosti, nadýmání, závratích, poruchách trávení nebo migrénách, také ničí bakterie a houby.
Kandovaný zázvor je příjemně ostré chuti. Jeho teplo je příjemné a uklidňující nejen v chladných ročních obdobích.
Tapioca je škrob získaný z kořene Manioku. Neposkytuje vysokou výživovou hodnotu, ale je bohatý na sacharidy. Ve zdravé bezlepkové kuchyni má široké využití: od zvláčnění těsta, využití pojivých vlastností, zahušťování.
Objevte jedinečnou chuť želatinových zázvorových bonbonů. Staří Číňané jako první využili zázvoru k lékařským účelům a jeho význam pro duševní život. Nyní můžeme vychutnávat sílu jeho chutí v těchto lahodných zázvorových bonbónech.
Složení:
cukr 71,15%, tapiokový škrob 11,35%, arašídová pasta 11,02%, zázvor 3,41%, máslo 1,84%, rostlinný olej 1,23%
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota 1630,2 kJ / 390 kcal
Tuky 2 g z toho nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy 92 g z toho cukry 70 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 50 mg
Hmotnost : 125 g
Uchovejte v suchu a chladu, chraňte před světlem.
Země původu: Indonésie.
Gingerbon-PT Agel Langgeng Pasuruan 67154-Indonesia |
Mohlo by Vás zajímat